Reviews

Ode To Boy – P.O.P

Friends For Life

Duoen Ode To Boy der består af Anders Nerup og Jonas Knopp, og fandt i foråret 2013 ud af, at de skulle lave pop-musik med stort P.O.P. De var begge inspirerede af Thomas Troelsen og hans hedengangne bands Superheroes og Private, og det er da også tydeligt at høre på deres nye single “Friends For Life”, at netop disse inspirationskilder er gældende. Her er fængende melodier for alle pengene, et uomtvisteligt stærkt omkvæd, og så en dansevenlig up-tempo rytme, der driver nummeret frem over dansegulvet. Og sidst men ikke mindst er vokalerne i Ode To Boy, der er bestyrede af både Anders og Jonas, perfekte til en popsang, da de let blender ind i New Wave beatsene og synthesizerne.

Alt i alt er Ode To Boy, og især denne nye single “Friends For Life” et fint eksempel på, at selvom at denne slags superpop er en lidt “guilty pleasure”, så kan man ikke komme udenom, at det lyder godt, og jeg ville personligt med glæde danse til “Friends For Life”.

http://www.unisonkbh.dk/2015/04/ode-to-boy-p-o-p/

___________________________________________________

ODE TO BOY – “COOL CASH” /
From “www.GoodBecauseDanish.com

Cool Cash
The new duo Ode To Boy came up with some upbeat music and lyrics about… the issue of prostitution. In their single “Cool Cash” the two things somehow fit each other and the result is a very good song for both – to hit the dancefloor and to think about moral dilemmas of this world.

“When we had the melody of the song, we thought there was something mysterious in the verse, and thus came the text about a little dirty issue in this world.”

Facebook // SoundCloud // Spotify

http://goodbecausedanish.com/2015/04/this-just-in-inbox-check-01/
_____________________________________________________

Tanja3lille

Hør en Superhero på ny single

GAFFA | Af Kristoffer Veirum
Mandag d. 17-02-2014 kl. 14:38
De to københavnske venner og musikere Jonas Knopp og Anders Nerup har sammen duoen Ode To Boy. På deres nye single, “Dreaming of Tokyo”, får de fint musikalsk besøg, når Superheroes- og Private-sangerinden Tanja Simonsen låner sin rene og uskyldige vokal til nummeret. Det er samtidig første gang i syv år, at vi hører nyt fra Simonsen. Du kan nu streame et preview af “Dreaming of Tokyo” på iTunes.

“Da vi lavede sangen, kunne vi hurtigt mærke, at Tanjas vokal ville klæde den rigtig godt”, fortæller Anders, og Jonas indskyder: “Vores tanker fløj straks tilbage til Superheroes’ andet album “Igloo”, hvor Rocazino-sangerinden Ulla Cold gæsteoptrådte på sangen “Nightmare”. Det ville vi gerne gøre efter, og vi var derfor ellevilde, da Tanja takkede ja, og vi er super glade for resultatet!”

Sangen handler om et ulige parforhold, hvor manden er mere forelsket end kvinden. For ham er alt rosenrødt, og han husker, hvordan de mødtes i Tokyos forår. Hun er dog ikke lige så dedikeret til forholdet og har været manden utro. Hun ved, forholdet ikke kan holde, da hun til stadighed drømmer om Tokyo – som er en dobbeltbetydning af både byen og den affære, hun har haft. Hun ender med at slå op med manden, og forhåbentlig finder hun tilbage til Tokyo.

Pop-duoen Ode To Boy blev dannet i foråret 2013, og de har blandt andet også udgivet singlerne “Johnny Boy”, “The Beach” og “Gothenburg”. Inspirationen er hentet fra new-wave-scenen, og numrene er mest up-tempo med synth og kor, hvor fokus ligger på den gode melodi og den solide hookline.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s